top of page

AY Code

IMG_2239_edited.jpg

De individuele én de collectieve duurzaamheidsbeleving op één lijn brengen is de oplossing. Dit doen we samen door realtime & online :

 

  • blinde vlek(ken) te detecteren

  • interacties te benoemen

  • de code te kraken

  • fit & flow team te herstellen

 

Ik gebruik graag de inner development goals (IDGs) en pas sociocratische principes toe ter verwezenlijking van de SDGs. Mijn eigen kennis en ervaring in het ontmijnen van blinde vlekken volgt vijf stappen: Detect, Release, Transmute, Celebrate & Prevent.

 

Waar ik nog vaak aan denk, is dat ik bij het begin zo onder de indruk

was van de natuurlijke flair waarmee je begeleidt.

En dat ik nu met diezelfde flair door het leven huppel. Zowel op persoonlijk vlak als professioneel, verloopt alle communicatie en handelen zo vlot en als vanzelf.

 Er heerst sereniteit en vrede.

Dat is zo zalig om te beleven.

Op het vlak van nieuwe projecten trekken we nu echt

de mensen aan die binnen Experientia 2.0 passen.

Mooie vooruitzichten voor 2024!

 

Tim Crutzen,

duurzame ondernemer en zaakvoerder Experientia.

 

Gedurende minimum 3 maanden werken we twee halve dagen per week intensief samen om je onderneming transparant, duurzaam en bewust present te maken.

 

€4500/maand (excl btw) waarin gepersonaliseerde trainingen en consultingdiensten aangeboden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw team. Zo ontdekken we samen de unieke meerwaarde van jouw bedrijf binnen het grotere ecosysteem.

Bijkomende uren worden vooraf in samenspraak vastgelegd en gefactureerd a rato van €150/u (excl btw). Gebruik maken van de online Akemi Academy kan aan €300/pp/jaar.

Boek hier je tijdsslot.
Dan bel ik je op voor een vrijblijvende kennismaking.

bottom of page