top of page

Are you IN or OUT?

Bijgewerkt op: 1 nov. 2021

22 maart 2020 | Identity, Self-love, Zelferkenning


Heb jij zin om de komende tijd gedurende 3 dagen wat intenser met jezelf bezig te zijn?

Nou ja, in de gegeven omstandigheden van strak geadviseerde TIME-IN kom je daar niet echt onderuit. We kunnen niet langer doen alsof. Wie ben ik? Wat loop ik hier te doen? We botsen, nu we beseffen dat we te weinig ruimte innemen. Of omgekeerd, we ervaren loeihard een grote leegte. Dit is een ideaal moment om je identiteit eens uit te mesten.

Zoek je een strategie om je 'alleenzaamheid' te benaderen? Samen alleenzijn, of alleen samenzijn is wat we nu massaal voorgeschoteld krijgen. Hoe eenzaam is dat eigenlijk? Wat kan ik daar uit leren? Misschien woon je alleen en heb je volop de tijd, de ruimte en nu ook de isolatie die daarvoor nodig is. Mogelijk oefen je net deze dagen om harmonisch met meerdere mensen onder één zelfde dak te bewegen.

In elk geval, het is een gouden tijd. Een periode die we hoogstwaarschijnlijk nooit meer zullen meemaken. Een echte held vindt het evenwicht tussen zichzelf en de buitenwereld. Vandaar mijn vraag aan jou:Are YOU in or OUT? Wil je deelnemen aan de cursus, begeef je dan naar Time IN? / I'm IN!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Omarm jezelf

コメント


bottom of page